Even kort

Mijn ouders hebben me Jeffrey genoemd in ’89 en ik heb altijd al een voorliefde gehad voor het vertellen van verhalen. Als kind bedacht film scenes met mijn speelgoed, tekende ik ellendig lange strips en heb ik uren versleten aan het maken van games in ZZT op mijn robuuste 386’er – als ik dan al niet aan het zwemmen was.

Het tekenen van strips heb ik omgezet naar het maken van 2D animaties en mijn speelgoed is ingeruild voor een daadwerkelijke camera.

Van mij hoeft het niet allemaal zo formeel, ik ben graag in voor een praatje en ik vind het geweldig om te mogen leren van anderen. Als ik niet aan het werk ben dan ben ik het liefst bij m’n familie, zwem ik een aantal baantjes of ben ik bezig met het maken van games. Kortom: ik maak graag dingen.

In de Noordoostpolder

De Noordoostpolder is de plek waar ik ben neergestreken en waar mijn kantoor staat. Hier werk ik samen met verschillende bedrijven om ze te helpen met een uitleg animatie of promotie video. Hoewel ik veel in deze omgeving actief ben, vind je mij ook nog steeds in steden zoals Zwolle, Utrecht of Amersfoort.