Is het wat?

Ja.

Een gebruiker bij Hacker News maakte ooit een notitie voor zichzelf. “Alle projecten krijgen meteen een titel in het readme bestand: Is it any good? Het antwoord daarop zal zijn: Ja.”

In een vrije vertaling komt het neer op “Is het wat?”. Iets wat we ons wel eens vaker afvragen. Hoe is de kwaliteit? Zal het bij me passen? Kan ik ermee overweg? En de kans is groot dat je deze vraag nu ook stelt.

Het is makkelijk om het antwoord zelf te geven. Dus heb ik aan een aantal mensen gevraagd hoe zij de samenwerking vonden.

★★★★★
Liselot Jansen, Creative Director Koos de Koala: “Ontzettend tevreden kijken we terug op de samenwerking met Jeffrey! Meedenken, flexibel, creatief en snel schakelen zijn de woorden die hier goed bijpassen. Het eindresultaat is fantastisch geworden; een te gekke animatie voor Koos & Moos – een kinderserie dat gaat over duurzaamheid – een betere match konden we niet vinden. Op naar nog meer seizoenen! Bedankt.”

★★★★★
Sjoerd, Eigenaar Bovenste Knoopje Open: “Jeffrey heeft voor ons in de afgelopen jaren o.a. vijf trailers, vier videoclips, twee registraties en een website gemaakt. En het was altijd een feest om samen te werken! Geduldig, professioneel, een bezield vakmanschap en een flexibele oplossingsgerichte houding om jaloers op te worden. Geloof me, betere ga je niet vinden.”

★★★★★
Kelly, Manager Marketing & Communicatie: “Ik heb via diverse opdrachtgevers en projecten met Jeffrey gewerkt. Elke keer kwam ik weer bij hem terug. Jeffrey maakt ontzettend mooie dingen, is nauwkeurig, creatief, communicatief en nooit te beroerd om op allerlei rare locaties allerlei dingen uit te proberen. Al meerdere keren hebben wij in de meest uiteenlopende omstandigheden hele toffe dingen gemaakt. Met andere woorden: would 100% recommend!”